Bindomatic verbindt er zich toe de privacy van onze klanten te respecteren. Bindomatic zal in geen enkel geval en op geen enkele manier persoonlijkegegevens doorspelen aan derden. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens enkel om uw vragen en/of  bestellingen af te handelen. Bindomatic kan uw gegevens doorspelen aan een Bindomatic agent die u verder helpt, maar steeds onder strikte confidentialiteit. Enkel in het geval dat de lokale wetgeving ons er toe dwingt om onze rechten en de rechten van onze klanten te beschermen, kan uw persoonlijke informatie gebruikt worden.

Wij garanderen dat alle communicatie tussen u en alle wisseling op www.bindomatic.be  100% veilig is.

Welke informatie neemt Bindomatic op en hoe wordt deze gebruikt ?

Indien u ons informatie of een offerte vraagt, hebben we uw naam, emailadres, land en telefoonnummer nodig om uw vraag te kunnen behandelen en in contact met u te komen.

We kunnen ook gebruik maken van de informatie die we verzamelen om u op de hoogte te houden van onze nieuwe producten en speciale aanbiedingen, die interessant voor u kunnen zijn.

Samengevat

We garanderen uw privacy en geven op geen enkele manier uw gegevens door aan derden.

Uw toestemming

Door gebruik te maken van onze website stemt u Bindomatic toe deze informatie te gebruiken. Indien Bindomatic beslist zijn privacy policy te wijzigen, publiceren we dat op deze bladzijde om u op de hoogte te houden welke informatie we opnemen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we deze openbaar maken.

Volg ons op