Getuigenissen

Vertrouw niet enkel op ons. Lees hier de reacties van onze klanten. Laat niet na ons uw verhaal te vertellen.

"De Bindomatic 7000 komt tegemoet aan onze eisen betreffende snelheid en nauwkeurigheid. We hebben onze tape inbindmachines vervangen door een Bindomatic 7000 met de Drop&Go technologie en zijn zeer tevreden. De inbindmachine is zeer gemakkelijk in gebruik en geeft al onze presentaties en handleidingen een mooie en professionele uitstraling."

— printroom manager bij een groot productiebedrijf

 

 

"De Bindomatic 7000 Drop&Go heeft de productietijd van onze inbindopdrachten gehalveerd. De machine is erg eenvoudig te bedienen én ik hoef er niet naar om te kijken, waardoor ik mezelf kan focussen op andere projecten terwijl de inbindmachine bijna zelfstandig werkt. De snelheid en efficiëntie van de Bindomatic 7000 zorgen ervoor dat onze workflow van printen tot ingebonden product is afgenomen. Het professioneel afgewerkt product heeft menig klant onder de indruk gebracht. Naast kwalitatief goede machines en covers kunnen we bij Bindomatic ook rekenen op een goede klantenservice; onze vragen worden altijd tijdig en netjes opgevolgd. Ik zou de Bindomatic 7000 ten zeerste aanbevelen aan iedere printshop die op zoek is naar productiviteit en die tevens een uniek product aan zijn klanten wil kunnen aanbieden."

— verantwoordelijke repro grote universiteit

 

 

"Na het zien van de link op Youtube was ik in staat om te inbindmachine te bedienen. De installatie en het gebruik van de machine zijn ontzettend eenvoudig. Deze machine is veel sneller dan onze oude ponsmachines. Er komen dagelijks veel opdrachten binnen in de vorm van presentaties en trainingssyllabussen en deze Bindomatic inbindmachine maakt ons werk zoveel gemakkelijker en sneller. Het eindproduct ziet er nu ook nog eens veel beter uit."

— Print & Mailroom manager Financiële instelling

 

 

"Inbinden van documenten is normaal gesproken het laatste wat we doen voordat we klanten gaan bezoeken. Dat betekent doorgaans dat we vooral haast hebben en weinig tijd. De snelheid en de efficiëntie van de Bindomatic machines besparen ons tijd, juist wanneer we er het meest om verlegen zitten. Daarnaast zorgt deze manier van inbinden ook voor een verbeterde en nog professionelere look van al onze rapporten en voorstellen."

— Sales verantwoordelijke

 

 

"Printopdrachten die vroeger 2 dagen in beslag namen, zijn nu in 2 uur gedaan. Drop&Go is gemakkelijk in gebruik, snel en efficiënt. De mogelijkheid de documenten in het toestel te plaatsen en niet bij het toestel te hoeven blijven - het toestel bindt en koelt zelfstandig de documenten – is een zeer groot voordeel; we hebben zo tijd om andere zaken af te handelen. De Bindomatic Drop&Go technologie heeft onze productietijd drastisch verlaagd. We hebben nu minder personeel nodig in de printroom; personeel dat we kunnen inzetten op andere afdelingen."

— Business Manager

Volg ons op