Onze ECO-inbindmappen worden geleverd met een voorkant van transparantpapier in plaats van plastic. Deze optie is geschikt voor Bindomatic’s Classic, Aquarelle, Aquarium en Agility-mappen.
 
Afhankelijk van het product is het gebruikte papier en karton van Bindomatic´s inbindmappen afkomstig van duurzame bossen en geproduceerd in fabrieken die zijn gecertificeerd volgens voor FSC en PEFC of EFC Chain of Custody en ISO14001. Duurzame bossen worden ecologisch beheerd met biologische diversiteit en duurzaamheid. De gebruikte papiersoorten worden geproduceerd met chloorvrije (ECF) pulp en zijn volledig recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar. Bindomatic streeft ernaar het transport zo energie-efficiënt mogelijk uit te voeren bij levering van onze producten en diensten aan onze klanten wereldwijd.

ECO-opties beschikbaar voor:

Classic

Classic

Met een kristalheldere transparante voorkant, is de Bindomatic Classic cover verkrijgbaar in wit glad kwaliteit papier met rugbreedtes van 1.5 t/m 54mm. De eenvoudige, gepolijste look van deze map ziet er altijd professioneel uit.

Documents bound in Aquarelle Burgundy cover

Aquarelle

De Bindomatic Aquarelle mappen zijn gemaakt met een matte transparante plastic voorkant, een linnen getextureerd papier dat verkrijgbaar is in een breed assortiment van kleuren - grijs, donker grijs, wit, bordeaux, zwart, groen, donker groen, blauw en donker blauw. Het aquarelle assortiment is de meest populaire zakelijke toepassing.

Aquarium 1

Aquarium

Zoals de naam zelf al aangeeft, heeft deze map een transparante voor- en achterzijde, je ziet daardoor het eerste en laatste blad van uw document zonder het te openen.

 

Volg ons op